keskiviikko 28. elokuuta 2019

Syksy on uudistumisen aikaa

Kauniita värejä, pimeneviä iltoja, teetä, kynttilöitä, raikkautta. Syksy on tunnelmallista aikaa ja merkitsee ainakin itselleni uuden alkua ja inspiroitumista. Varsinkin tämän loppukesän suurten muutosten myötä syksyn uudet tuulet ovat enemmän kuin tervetulleita! 



***

Tämän syksyn suurin tavoitteeni on lisätä positiivisuutta kaikilla elämän osa-alueilla. Olen huomannut kuinka helposti negatiiviset asiat, ajatukset ja ihmiset syövät tajuttomasti energiaa - ihan turhaan. Haluan minimoida kaiken (turhan) negatiivisuuden elämässäni. Joskus on huonoja päiviä, eikä aina voi olla iloinen ja hyväntuulinen. Mutta aina kaikesta lopulta löytyy jotakin hyvää. Vastoinkäymisistä oppii ja vaikeudet kasvattavat ja kehittävät ihmisenä.

Joskus jotkin ihmiset ottavat enemmän kuin antavat. Jos huomaa toisen seuran ennemminkin väsyttävän, miksi ihmeessä jatkaa tuollaista haitallista ihmissuhdetta? Olen saattanut joskus huomauttaa jollekin, että tämä on ihan liian negatiivinen asioiden suhteen. Jos tämmöinen huomauttaminen asiasta ei auta, ei itseään kannata kiduttaa loputtomiin. Positiiviset ihmiset tuovat hyvää oloa elämään ja sellaisten ihmisten läsnäoloa on syytä vaalia. 

***

Toinen tavoitteeni on panostaa itseeni. Omaan henkiseen hyvinvointiin ei vain voi panostaa liikaa. Silti se usein unohtuu arjen kiireen keskellä ja yhtäkkiä huomaa olevansa aivan loppu. Minulla odottaa vino pino kirjoja liittyen henkiseen hyvinvointiin ja aion opiskella sieltä hyödyllistä tietoa, jota käyttää omassa elämässä. Suosittelisin tätä kyllä ihan kaikille! Myös kehonhuollon lisääminen on listalla ja meditoinnin opettelu kiinnostaa myös. Ehkä näistäkin tulisi osa jokapäiväistä elämää? Saa nähdä.

***

Lisäksi syksyn suunnitelmiin kuuluu ainakin reissu Helsinkiin, viikonloppuleiri, paljon treenaamista, espanjankielen opettelua ja matkakassan kerryttämistä. Tästä syksystä tulee loistava!

Ihania syyshetkiä ja inspiroitumista myös sulle. <3


xx, satu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti