perjantai 9. elokuuta 2019

Bye bye kesä

Kesä tuli ja meni. Aivan liian nopeasti. Päästiin onneksi nauttimaan edes muutamista hellepäivistä, vaikka lisääkin olisi saanut tulla! Onneksi syksyssä on niin paljon hyvää ja se on itselleni kesän kanssa yhtä tärkeää ja ihanaa aikaa. Mutta ennen katseen kääntämistä syksyn suunnitelmiin aion vielä listata kesän parhaat tähän alle! Mikä oli siis parasta kesässä 2019?





- Pysähtyminen: Tuntuu, että tänä kesänä olen saanut super paljon aikaa itselleni ja oikeasti kunnolla pysähdyttyä ja ajateltua omaa elämääni. Tunnen olevani enemmän itseni kuin koskaan, mikä ihana tunne!





- Uiminen: Uskalsin hypätä kalliolta (okei ehkä 2,5 metrin korkeudelta) kylmään veteen ja nauttia rannalla loikoilusta ja rantapiknikistä, bestbestbeeest.






- Vuosipäivä: Juhlittiin ensimmäistä tapaamista poikaystäväni kanssa tunnelmallisessa ravintolassa, ihan hullua kuinka nopeasti vuosi vierähti...



- Retket: Päivän viettäminen jossain ei niin tutussa ympäristössä on piristävää.



- Treenaaminen: Treenit ovat kulkeneet super hyvin ja olen saanut monipuolistettua jokaviikkoista treeniohjelmaa. Mukaan ovat tulleet ainakin käsilläseisonnat, porrastreenit ja kehonhuolto - toivottavasti jäädäkseen.








- Kolari: Pikku roadtrip Lappiin teki kyllä ihmeitä mielelle. Veikkaan, että luonnonrauhan lisäksi hyvään fiilikseen vaikutti eniten silti hyvän ystävän kanssa hengailu :)





- Juhliminen: Vaikka juhlin nykyään harvoin, on sekin toisinaan ihan todella hauskaa ja rentouttavaa. Jaksettiin Qstockin aikaan tanssia rotuaarilla vielä aamu kuudelta, en tiedä miten.





Hyvästit kesä 2019, kohtelit hyvin. Voisitko ensi kesänä viipyä hetken kauemmin?



xx satu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti