sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Forever 20

On niitä ihmisiä, jotka eivät halua juhlia omia synttäreitään ja niitä jotka haluavat. Minä rakastan kaikenlaisia juhlia ja tietysti myöskin omia synttäreitäni. 17.4. eli perjantaina oli mun synttäripäivä ja kuljin lähes koko päivän vaaleanpunainen kruunu päässä - ohikulkijoista osa ehkä vähän kummasteli, mutta en antanut sen häiritä.


Maailman poikkeustila on peruuttanut lähes kaiken ja näin en myöskään voinut juhlia synttäreitäni kuten olin suunnitellut. Onneksi synttärit on joka vuosi ja ensi vuonna voi sitten juhlia eri tavalla vaikkei tässäkään mitään vikaa ollut:

Croisantteja aamupalaksi, päivällä hierojalle, ravintolasta ruokaa ja illalla kakkua ja boolia. Ihan huikean kiva päivä. Vietin päivän poikaystäväni (ja kissan) kanssa, joten seurasta ei ollut puutetta.

Sisko ja äiti tekivät myös pienen yllärin, kun mentiin moikkaamaan heitä puistoon - ei olla tosiaan poikkeustilan aikana uskallettu tavata, mutta synttäreideni vuoksi sovittiin että tavataan ulkona ja ollaan ekstra varovaisia. Siellä odottikin skumppalasit ja herkkuja! Saatiin hetki edes viettää aikaa yhdessä.




Olen tosiaan sanonut, että täytän tänä vuonna taas kerran 20 (koska ikäkriisi) ja poikaystävä oli tarkkaan kuunnellut ja yllätti mut ostamalla nämä kynttilät kakkuun. Parasta.

xx, satu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti